فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

پایان نامه کارشناسی ارشد با موضوع تحلیل و پهنه بندی تغییرات زمانی و مکانی بارش برف در حوضه آبریز دریاچه ارومیه


» :: پایان جریده کارشناسی ارشد با موضوع تحلیل و ساحت بندی تغییرات زمانی و مکانی بارش برف در حوضه آبریز دریاچه ارومیه

 پایان جریده کارشناسی بزرگ با موضوع تحلیل و پهنه بندی تغییرات زمانی و مکانی بارش برف در حوضه آبریز دریاچه ارومیه ارایه در شهریور 1392 دانشگاه تبریز.

نتایج بدست آمده در این پایان نامه بسیار برازنده تانی  و کاربردی می باشد.

قلوه داده های آماری مورد نیاز این تحقیق برای سایر تحلیل های آماری و  نیز پکیج های آموزشی روش های آماری مورد استعمال در این پایان نامه در سایت موجود می باشد که در صورت نیاز می توانید دانلود نماید.

این پایان نامه حاصل پرکاری شخصی اسم در دوران کارشناسی ارشد است و به دلیل راهنمایی و استفاده سایر دانشجویان عزیز قرار داده شده است.

امیدوارم رضایت شما عزیزان را باب پی داشته باشد.

 این پایان نامه در قالب پی دی اف و در 120 صفحه تالیف گردیده است.

 

موضوع پایان نامه :

 تحلیل و پهنه اسیر تغییرات زمانی و مکانی باران برف در حوضه آبریز دریاچه ارومیه 

آغاز انگلیسی

The Analysis and Zoning of the Temporal and Spatial Changes of Snowfall in Uremia Lake Drainage Basin

 

چکیده

در مطالعات ماء و هوایی، برف پرتره بسیار مهمی دارد. بارش برف و به پشت آن برف انباشته حرف روی سطح زمین و آب حاصل از ذوب آن، اثرات محیطی، اجتماعی و اقتصادی قابل توجهی دارد. بیلان آب، ابداع روانی های سطحی، وضعیت سفره های آب زیرزمینی، پر کردن ذخایر سدها، ذوب سریع آن و وقوع سیل از جمله این تأثیرات می باشند. تحقیق حاضر به منظور آشکار ارائه میزان و روند تغییرات زمانی و مکانی باران برف و پیش بینی وضعیت آینده ی آن در حوضه آبریز دریاچه ارومیه بر اساس روش های آماری من- کندال و هالت وینترز انجام گرفت، و در نهایت پهنه بندی بارش برف این حوضه و تغییرات آن در محیطArc MAP  به روش IDW ترسیم شد. به سمت غرض تحلیل و بررسی این تغییرات، آمار روزانه بارش و دمای 4 ایستگاه سینوپتیک ارومیه، تبریز، خوی و سقز در طی دروه آماری 50 ساله از 1340 تا 1389 از سازمان هواشناسی کشور دریافت و مورد استفاده قرار گرفت. نتایج بازده از تحلیل تغییرات زمانی و مکانی بارش برف نشان باده دهد در تمامی ایستگاه های مورد مطالعه، روند کاهشی بارش برف وجود دارد. باب ایستگاه های ارومیه و تبریز این افت معنی دار است، و در ایستگاه های خوی و سقز با وجود روند کاهشی، به سطح معنی داری نرسیده است. پیش بینی بارش برف برای دهه ی 1399-1390 باب ایستگاه‌ های شمالی (تبریز و خوی) افزایش و در ایستگاه‌ های غربی و جنوبی (ارومیه و سقز) افت را نشان می دهد.

 

 پایان نامه کارشناسی ارشد , دعا ,  جغرافیای طبیعی , اقلیم شناسی


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.