فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

دانلود پایان نامه تصفیه فاضلاب های صنعتی روغنی به روش DAF


» :: دانلود پایان جریده تصفیه فاضلاب های صنعتی روغنی به روش DAF

کلیات
از قدیم الایام آب را عامل حیات می‏دانستند. زندگی انسان و حیوانات و گیاهان بدون آب ممکن نیست، علاوه حرف موارد مذکور پیشرفت‏های عظیم صنعتی باب هر اجتماعی بوجود و فراوانی آب مربوط می‏باشد. ماء مناسبت نیاز کلیه فعالیت‏های انسان باب هر مصرفی تابع کیفیت شیمیایی خاصی است و بندرت اتفاق می‏افتد از یک منبع آب بتوانیم در تمام مصارف استعمال نمائیم، برپایه شواهد موجود اجتماعات میزان آب مصرفی معیار تشخیص پیشرفتهای بهداشتی مردم ثانیه جامعه است، خلاصه کلام ماء که به مصداق «وجعلنا من الماء کل شیء حی» آغازگر حیات بوده، ادامه دهنده حیات نیز می‏باشد و زندگی انسان و قید موجوداتی که بنحوی با او باب ارتباط هستند بدون ماء امکانپذیر نخواهد بود.
آبهای استعمال شده در زندگی بنحوی به سمت منابع اولیه برگردانیده می‏شود ولی اغلب آبی که پس از کاربرد به منبع‌ها اولیه خود برگرانیده می‏شود نیز آب اولیه نیست بلکه بصورت مایعی است که علاوه بر تشکیل دهنده‏های ماء مصرفی انتقال دهنده انواع و انواع موادی است که در زندگی روزمره مورد استعمال انسان واقع شده است.
مهمترین مواد حاضر در آبهای استعمال شده بوسیله انسان می‏توان به پروتئین، چربی‏ها، کربوهیدراتها، ماده‌ها پاک کننده صابونی یا دترجنت‏ها اشاره نمود. اگر آبهای مصرف شده که به منابع اولیه خود برگردانیده می‏شود حاصل فعالیتهای صنعتی باشد محتوی هزاران ترکیب شیمیایی که در صنایع مناسبت مصرف رسم گرفته خواهد بود.
معمولاً آبهای استعمال شده روزانه بوسیله انسان را که به محیط برمیگردانند، فاضلاب صفت رقیقی است که ۹/۹۹% آنرا مواد جماد یا سایر ماده‌ها تشکیل داده است، فاضلاب علاوه بر موادی که قبلاً نام برده شد ممکن است محتوی عوامل بیولوژیکی و باکتریهای بیماریزا نیز باشد.
مجموعاً هر‏گونه تغییری در کیفیت منابع آب در دنیا باب ایز تخلیه فاضلاب یا پساب رخ دهد بنحوی که به سمت سادگی و یا با تصفیه اندک نتوانیم از این منابع در مصارف عادی استفاده نمائیم آلودگی گویند. بنابراین اولین نتیجه فعالیت‏های اجتماعی و صنعتی انسان به سمت صورت ویرانگری و تخریب محیط زندگی از طریق آلوده سازی منابع آب ـ خاک ـ هوا و قید چیزهایی که در بهتر زیستن او دخالت دارند ظاهر می‏شود. متأسفانه بْعد این ویرانگری به سمت علت پیشرفت‏های اجتماعی و صنعتی به حدی رسیده است که حتی برای خود آدم غیر‏قابل اسم شده است و ناچاراً مسائل مربوط به آلودگی محیط را بصورت منطقه‏ای و جهانی در نشست‏های مختلف مورد بررسی و جدال رسم داده تا راه حلهای مناسبی برای مبارزه با آلودگیها پیدا کند.
عواملی برای‌اینکه افزایش جمعیت، پیشرفتهای تکنولوژی، بهای اندکی که انسان برای محیط زیست بعلت رایگان بودن قائل است و بسیاری عوامل دیگر در تشدید ویرانگری محیط مؤثر است، بعضی از اجتماع شناسان عامل استیصال اجتماعی را نیز یکی از عوامل مهم آلوده‏سازی محیط می‏دانند، بقول جامعه‏شناسان بین‏المللی جهان درگیر ۳ نوع بیماری است، آلودگی،‌ جمعیت و فقر.
تنها آبهای سطحی نیستند که در معرض آلودگیهای ناشی از فعالیت‏های اجتماعی و صنعتی انسان قرار گرفته‏اند بلکه تخلیه فاضلاب و پسات باب زمین می‏تواند آبهای زیرزمینی را بشدت آلوده سازد. در بعضی شهرهای ایران باب اثر اینگونه آلودگی‏ها به غلظت بسیار بالای یون نیترات که گاهی حرف ۳ برابر حد مجاز مدل جهانی است برمی‏خوریم. این موضوع مؤید این است که رخنه مقادیر زیادی فاضلاب باب زمین به مرور خاصیت تصفیه خاک را زایل نموده و لایه‏های خاک که می‏توانستند سهم مهمی در تغییرات کیفیت فاضلاب دفعی در زمین داشته باشند دیگر قادر به سمت اجرا این تغییرات نیستند از این رو تشکیل دهنده‏های فاضلاب بری هیچ تغییری به آبهای زیرزمینی می‏پیوندد. در اینگونه موارد عزب راه درمان نجات آب‏های زیرزمینی از آلودگی جمع‏آوری و دفع بهداشتی فاضلاب شهری است.
باب بعضی مناطق آلودگی‏های حاصل از تخلیه فاضلاب در زمین منحصر به اسم رفتن غلظت یون نیترات نیست بلکه آب‏های زیرزمینی از ناحیه بالا رفتن غلظت یون فلزات سنگین ـ دترجنت و آلودگی‏های میکروبیولوژیکی مورد تهدید قرار گرفته‏ اند.
خساراتی که در ایز آلودگی آب‏های سطحی بصورت مرگ و میر آبزیان مخصوصاً ماهی‏ها که نقش مهمی در تأمین پروتئین انسان به سمت عهده دارند در دنیا اتفاق کم نیست و حتی این قبیل ارتحال ومیرها در کشور ما نیز به کرات اتفاق افتاده است و نیازی به سمت ذکر مواردی از آنها نیست. کمتر اتفاق می‏افتد که کمینه سالی چند مورد نشت نفت در سواحل کشورهای مختلف دیده نشود، بعضی مواقع تعداد پرندگان ساحلی اتلاف شده یک کشور در اثر اینگونه آلودگی‏ها به چند صدهزار می‏رسد.

انواع فاضلاب و خصوصیات آنها
باب اجتماعات معمولاً ۳ نوع فاضلاب بشرح زیر وجود دارد:
۱) فاضلاب شهری که شامل موارد زیر است:
ـ فاضلاب‏های ناشی از مسائل حفظالصحه اختصاصی
ـ فاضلاب ناشی از شستشوی لباس و ظروف
ـ فاضلاب حاصل از شستشوی عموی خانه‌ها
۲) پسابهای صنعتی
۳) نشد آبها
باب اجتماعات شهری ممکن است فاضلاب به تنهای یا به سمت صورت مخلوط با پسابهای صنعتی جمع‏آوری و مورد تصفیه قرار گیرد. گاهی اوقات به سمت غرض احتراز از مشکلات اختلاط پساب و فاضلاب، انجام تصفیه مقدماتی بر روی پسات قبل از آمیزش توصیه می‏شود.
فاضلاب شهری را از نظر ترکیب فیزیکی و شیمیایی و بیولوژیکی باب سه گروه قوی، اسم و ضعیف مطابق جدول شماره (۱-۱) طبقه‏بندی نموده‏اند. رنگ فاضلاب شهری که نشان‏دهنده عمر آن است باب صورت قید بودن خاکستر است و اگر کهنه و گندیده باشد تیره حرف سیاه خواهد بود.
بوی فاضلات که ناشی از متلاشی صیرورت مواد آلی ثانیه تحت فعالیت باکتریهای غیرهوازی با گازهای موجود در آن است، باب صورت تازه وجود داشتن بوی شبیه کف صابون یا بوی ناداشته و اگر کهنه باشد بوی ثانیه شبیه بوی تخم پرنده گندیده است.
PH یا حالت اسیدی یا قلیایی فاضلاب از خواص و کیفیت‏های مهم آن بوده که اکثر باب تصفیه آن نقش مهمی دارد.
معمولاً برای آگاهی از کیفیت فاضلاب شهری یا پساب صنعتی اقدام به نمونه برداری و اجرا آزمایشات لازم حرف روی نمونه‏های اخذ شده می‏نماید. باب نمونه‏برداری که ممکن است ساعتی یک الگو یا دو گاهنما و بالاخره هر چهار ساعت یک نمونه باشد می‏توان نمونه‏های اخذ شده را تک تک مورد آزمایش قرار داد و برپایه دبی فاضلاب در وقت نمونه‏بردای و حجمی از آن که برای آزمایش مورد نیاز می‏باشد از مخلوط نمونه‏های دریافت شده نمونه واحدی نیز تهیه و مورد آزمایش رسم داد. توضیح بالا مؤید این است که در هنگام نمونه‏برداری ساعتی از فاضلاب اندازه‏گیری دبی ضرورت خواهد داشت.

مشخصه‏ های فیزیکی، شیمیایی و زیست شناختی فاضلاب
   در بحثی که پی می‏آید اجزای فیزیکی و زیست شناختی؛ آلایندهای مهم در تصفیة فاضلاب، روشهای تجزیه ویکاهای مناسبت استعمال در تعیین مشخصه‏های آلاینده‏های فاضلاب به اجمال معرفی می‏شود.

اجزای فاضلاب
فاضلاب را از روی فیزیکی، و زیست شناختی آن شناسایی می‏کنند. خواص فیزیکی اصلی و اجزای شیمیایی و زیست شناختی فاضلاب و منابع هر یک از آنها را در جدول ( ۱-۲ ) آوردهایم. برازنده توجه آنکه بسیاری از پارامترهای عرضه شده در جدول ۱-۲ با یکدیگر بستگی روبرو دارند. مثلاً دما،‌ که خاصه‏ای فیزیکی است،‌ هم بر فعالیت زیست شناختی در فاضلاب و هم بر مقدار گازهای محلول باب آن تأثیر دارد.

آلایندهای بااهمیت در تصفیه فاضلاب
استانداردهای تصفیة ثانویة فا ضلاب به جداسازی ماده‌ها آلی تجزیه‏پذیر زیستی، مواد جامد آونگ و عوامل بیماری زا مربوط می‏شود. بسیاری از استانداردهای پیچیده گیرانه‏تری که اخیراً ارائه شده‏اند به جداسازی ماده‌ها مغذی و آلاینده‏های پایه اول مرتبط می‏شوند. ار قرار باشد پساب فاضلاب دوباره مصرف شود، جداسازی ماده‌ها آلی دیرگداز، فلزات سنگین و در پاره‏ای موارد،‌ مواد جامد غیر آلی محلول از جملة‌ این استانداردها خواهند بود.

روشهای تجزیه
روشهای تجزیه مورد استفاده برای تعیین مشخصه‏های فاضلاب از تعیین دقیق کمی شیمیایی حرف تعیین کیفی زیست شناختی و فیزیکی متغیر است.
روشهای کمی تجزیه یا گرانشی هستند، یا حجمی و یا فیزیکی ـ‌ شیمیایی. در روشهای فیزیکی ـ شیمیایی خواصی به سمت غیر از جرم یا جرم اندازه‏گیری می‏شود. روشهای ابزاری تجزیه، بسان کدری سنجی، رنگ سنجی، پتانسیومتری، مردکامل نگاری،‌ طیف نگاری جذبی،‌فلوئور سنجی، طیف نمایی و تابش هسته‏ای از انواع روشهای فیزیکی ـ شیمیایی هستند.



فهرست مطالب :

فصل اول :
۱-۱  کلیات
۲-۱- اشکال فاضلاب و خصوصیات آنها
۳-۱- سرانه فاضلاب BOD5  و ماده‌ها معلق
۴-۱- سامان معادل آلودگی
۵-۱-  تصفیه خودبخود آب‏های دریافت کننده پلیدی

دوران دوم :
۲-۱ مشخصه‏ های فیزیکی، شیمیایی و تعیش شناختی فاضلاب
۱-۱-۲ اجزای فاضلاب
۲-۲-۲ آلایندهای مهم در تصفیه فاضلاب
۳-۱-۲ روشهای تجزیه
۴-۱-۲ یکاهای اندازه‏گیری پارامترهای فیزیکی و کیمیاوی
۲-۲ مشخصه‏های فیزیکی: تشریح و کاربرد
۲-۲-۱ کل ماده‌ها جامد
۲-۲-۲ رایحه
تعیین مشخصه‏های بو و پیمانه گیری ثانیه
۳-۲-۲ حرارت
۴-۲-۲ چگالی
۵-۲-۲ رنگ
۶-۲-۲ تیرگی
۳-۲ ویژگیهای شیمیایی: تشریح و استعمال
۱-۳-۲ جرم آلی
۳-۳-۲ کربوهیدراتها
۲-۳-۲ پروتئینها
۴-۳-۲ پیه و پیه گریس
۵-۳-۲ پاکیزه ‏کننده ‏ها
۶-۳-۲ آلاینده‏های پایه اول
۷-۳-۲ ترکیبات آلی انهزام VOC S
۸-۳-۲ سم‌ها و ماده‌ها شیمیایی کشاورزی
۹-۳-۲ پیمانه گیری محتوای آلی
۱۰-۳-۲ احتیاج به اکسیژن بیوشیمیایی
۱۱-۳-۲ محدودیتهای آزمایش BOD
۴-۲ احتیاج اکسیژن شیمیایی
۵-۲ کل کربن آلی
۶-۲ جرم غیر آلی
۱-۶-۲ کلریدها
۲-۶-۲ درجه قلیایی
۳-۶-۲ نیتروژن
۴-۶-۲ فسفر
۵-۶-۲ گازها
۶-۶-۲ اکسیژن صفت
۷-۶-۲ هیدروژن سولفید
۸-۶-۲ متان
۷-۲ میکروارگانیزمها
۱-۷-۲ باکتریها
۲-۷-۲ قارچها
۳-۷-۲ جلبکها
۴-۷-۲ صفت یاختگان
۵-۷-۲ گیاهان و جانوران
۶-۷-۲ ویروسها
۷-۷-۲ ارگانیزمهای بیماری زا

دوران سوم :
۱-۳ تأثیر بر آبهای جاری
۲-۳- نمک‏های معدنی
۳-۳- اسیدها و یا قلیاها
۴-۳- مواد آلی منابع اکسیژن
۶-۳- مواد شناور جامد و مایع
۵-۳- مواد جامد معلق
-۳- آب حار
۸-۳- ماده‌ها کیمیاوی سمی
۹-۳ موجودات جاندار ذربینی
۱۰-۳- مواد پرتوزا

دوران چهارم :
۱-۴- دوران طرح
۲-۴-  سامان دوره‏های الگو
۳-۴-  سرانه پدیدآوری فاضلاب BOD5 و ماده‌ها معلق
۴ –۴-  ضرایب حداکثر و حداقل  فاضلاب
۵ –۴ میزان پساب‏های صنعتی
۶-۴- میزان نشد‏آب‏ ها
۸-۷-۴- پایه تزکیه و مصرف  فاضلاب تصفیه شده

دوران پنجم :
۱-۵- تزکیه ابتدایی فاضلاب و پساب
۲-۵- آخال گیری
۳-۵-  دانه گیر
۴-۵- شناور سازی
۵-۵- یکنواخت کردن
۶-۵-  تنظیم  PH
۷-۵-  ته‏نشینی ساده

فصل ششم :
۱-۶ روغن و گریس
۲-۱-۶ روغنهای با پراکندگی مکانیکی
۳-۱-۶ امولسیونهای پایدار کیمیاوی
۴-۱-۶ روغنهای صفت
۵-۱-۶ روغنهای چسبنده به سمت روی ذرات
۲-۶ امولسیونها: امولسیونها مخلوطی
۱-۲-۶ انتساب فاز خارجی به فاز اندرونی
۲-۲-۶ اندازه ذرات
۳-۶ تئوری افراز پیه به روش ثقلی
۱-۳-۶ سوا عامل API
۲-۳-۶ جدا کننده CPI
۳-۳-۶ آب‌باز سازی
۴-۶ اصول و فرضیه شناور سازی
۱-۴-۶ اکتروفلوتیش
۲-۴-۶ شناور سازی به کمک هوای محلول
۳-۴-۶ آب‌باز سازی به کمک آتمسفر در فشار اتمسفریک
۴-۴-۶ آب‌باز سازی به کمک خلاء
۵-۴-۶ حذف ماده‌ها جامد معلق
۶-۴-۶ مکانیزم فرایند شناور سازی
۷-۶ تزکیه بیولوژیک
۸-۶ صافی اسیون
۹-۶ جذب توسط کربن فعال
۱۰-۶ عوامل مؤثر در فرایند شناور سازی
۱-۱۰-۶ زمان ماند حوض شناور سازی
۲-۱۰-۶  تأثیر فشار
۳-۱۰-۶ تأثیر دما
۱۱-۶ اصول و تئوری آب‌باز سازی
۱-۱۱-۶ تعجیل ارتقا حبابها و ذرات
۱۳-۶ ایز تصفیه کیمیاوی
۶-۱۴ اجزاء و نحوه‌عملیات شناورسازی با هوای محلول
۱-۱۴-۶ تانک شناورسازی
۲-۱۴-۶ تانک پری سازی هوا
۳-۱۴-۶ انبار لجن
۴-۱۴-۶ تجهیزات کنترول سطح مایع باب زره‌پوش شناورسازی
۱۵-۶ مدلهای آزمایشگاهی
۲-۱۵-۶ مدل پرتکلف
۲-۱۶ –۶ جدا سازی ثقلی
۳-۱۶-۶ شناورسازی
۴-۱۶-۶ اندازه گیری پیه و گریس
۱۷-۶ امتیازات و بدی‌ها و شناورسازی با هوای محلول
۱۸-۶ مروری بر مطالعات گذشته
۱۹-۶ بررسی پسابهای روغنی و آلی تنها
۲-۱۹-۶ بررسی دقیق تر API, DAF واحد ET پتروشیمی اراک
منبع‌ها

 

سنخ فایل : ورد (doc)

جرم فایل : ۹٫۲ کیلوبایت (zip)

تعداد صفحات : ۱۴۲ برگ

قیمت : ۵۰۰۰ تومان


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.