فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

نوع پوشش و رنگ لباس و عایق بندی ساختمان ها در مناطق سردسیر و گرمسیر


» :: نوع پوشش و صبغه لباس و بازدارنده بندی ساختمان ها در مناطق سردسیر و گرمسیر

فرمت فایل: docx

تعداد صفحات فایل: 12

حجم فایل: 57 کیلوبایت

 

نوع تن‌پوش و صبغه لباس و عایق بندی ساختمان ها در مناطق سردسیر و گرمسیر در 12 صفحه word قابل ویرایش با فرمت docx



فهرست مطالب

آغاز

اهداف عمده طرح‌ریزی اقلیمی در مناطق سردسیر و گرمسیر

رنگ بندی در ساختمان

بنا مناطق سردسیر

نحوه بنا و عایق بندی در مناطق سردسیر

جانب گیری ساختمان

کنار بازهم رسم گرفتن ساختمان ها

صبغه و کالا دیوارها 

اثر گلخانه ای

بیشترین موردها استفاده شده در طرح‌ریزی و عایق بندی  ساختمان مناطق سردسیر

نحوه بنا و عایق اسیر در مناطق گرمسیر

پاداش گیری

سنخ پوشش و صبغه لباس در مناطق گرمسیر و سردسیر

پوشش و رنگ لباس منطقه‌ها سردسیر

پوشش و رنگ لباس باب منطقه‌ها گرمسیر

عوامل مؤثر باب انتخاب رنگ پوشاک ها

 

مقدمه

در تمام طول تاریخ معماری و ساختمان سازی ، طراحان همواره باب آهنگ پاسخ گویی به شرایط آب و هوایی بوده اند، تا معماران به سمت اصطلاح " سنتی " طراحی اقلیمی دارای بیان دقیق و استادانه ای بوده است. خواه در بنا های واقع در شهرهای کوهستانی که در مقابل باد احتراس شده و رو به جنوب باده باشند و خواه در پلان خانه های رحبه مرکزی سنتی که جهت حفظ سرمای شب در هوا گرم و خشک طراحی شده اند. در این بناهای بومی و سبک های محلی ، هوا و آب و آتمسفر به عنوان مبنای بود و فعالیت های انسان در نظر گرفته شده که نهایتا فرم وزیبایی بنا ها از ثانیه منتج شده است. طراحی اقلیمی که به سمت نام "زیست اقلیمی ساختمان" نیز نامیده باده شود حاوی یک سری اصول علمی و کاربردی می باشد که در تماشا گرفتن این اصول در طرح‌ریزی ابنیه توسط طراحان و معماران می تواند کشیده به طراحی فضاهای بهینه از تماشا آسایش انسان و صرفه جویی در مصرف انرژی شود.

اهداف اصلی طرح‌ریزی اقلیمی در مناطق سردسیر و گرمسیر

بند است از :

- کاهش افنا توان در ساختمان

- کاهش تأثیر باد باب افنا حرارت ساختمان

- برخه گیری از انرژی شمسی در گرمایش ساختمان

- احتراس ساختمان در برابر هوای گرم برون

محافظت بنا باب برابر تابش آفتاب

- بهره گیری از نوسان روزمره دمای آتمسفر

- برخه گیری از اسباب مناسب هوای خارج

- ابداع کوران در فضای داخلی

- برخه گیری از تری مطلوب هوا

- احتراس از ساختمان در برابر بارش

- کاهش تأثیر بادهای غبارآلود حرف ساختمان

- پیشگیری از پلیدی صوتی

رنگ بندی در ساختمان

رنگ باب کنار نور، بشخصه را خوب نشان می دهد و با توجه به میزان نوری که در فضاها داریم، می توانیم رنگ مناسب انتخاب کنیم؛ از این رو باب اتاق هایی که نور خور نداریم، استفاده از رنگ حار مناسب است تا سرمای اتاق را بگیرد ولی باب اتاق های رو به آفتاب به خاطر گرمایی که در آن وجود دارد، استعمال از صبغه های کمی سرد مناسب تر است. این موارد درباره بیت های عمومی الگو آشیانه و پذیرایی که در آن به انرژی بیشتری احتیاج داریم، صدق می کند،

به کوه طور بسیار در فضاهای عمومی منزل مثل اتاق نشیمن بهتر است از رنگ گرم استعمال شود، به سمت خصوص اگر در مناطق سردسیر زندگی می کنیم، در مناطق گرمسیر، فرمول تغییر می‌کند و به سمت صبغه های سردتر بیشتر نیاز داریم. از بهر این منظور باید رنگ ها را بشناسیم و تشخیص دهیم چه رنگ‌هایی بارد و چه صبغه هایی گرم است. در چه فضاهایی چاه رنگ هایی مناسب است؛ استفاده از رنگ های خنثی مثل خاکستری که ترکیب آق و سیاه است، رنگ مطمئنی است که به محیط آسیبی نمی رساند و باب هر فضایی قابل استعمال است.

منطقه جغرافیایی، هوا و ماء و هوا، جهت اتاق (جنوبی یا شمالی)، نور و حتی فصل های سال عواملی است که در انتخاب های ما تأثیر می گذارد.

در تمام آب و هواها، ساختمان هایی که بر طبق اصول طراحی اقلیمی ساخته شده اند ضرورت گرمایش و سرمایش مکانیکی را به سمت حداقل کاهش می دهند و درعوض از انرژی طبیعی حاضر در اطراف ساختمان استعمال می کنند. طراحی اقلیمی موجب می گردد که ساختمان ها دارای اسباب آسایش بهتری باشند و به سمت جای این که به سیستم های گرمایش و سرمایش فشار زیادی تحمیل شود، خود بنا بدون سر و آوا و بری پنکه و کولر یا سایر دستگاه ها و بدون اینکه حداکثر فشار به دستگاه های مولد مرکزی رسیده شود، شرایط آسایش را فراهم می کند. بنا های ساخته شده بر اساس اقلیم نه تنها در برابر عوامل ناجور جوی عملکرد خوبی دارند، بلکه یک اسم انسانی تندرست و زیبا نیز فراهم می کنند.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.