فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

پروژه کارشناسی :تعیین تلفات و راندمان موتورهای القایی و بهینه سازی انرژی


» :: پروژه کارشناسی :تعیین تلفات و بازده موتورهای القایی و بهینه سازی انرژی
پروژه کارشناسی :تعیین تلفات و بازده موتورهای القایی و بهینه سازی انرژی

ضرورت انجام پروژه از دیدگاه منابع انرژی و محیط زیست

    امروزه یکی از بزرگترین نگرانی های بشر این است که منابع اولیه انرژی به سمت زودی پایان خواهد پدیرفت ؛‌ نسل های آینده پشتیبان خود را به خاطر استفاده نابخردانه از مواد با ارزشی چون نفت نخواهد بخشید . علاوه حرف آن ،‌ سالهای سال مصرف سوختهای فسیلی باعث اثراف زیانبار زیست محیطی گردیده است حرف جایی که مدتهاست تاجایی که مدتهاست حتی خود کشیدن بازهم برای بشر مشکل شده و روز به روز بدتر می شود . گرم صیرورت جو،‌ ذوب شدن یخهای قطب ،‌ باران بارانهای اسیدی ،‌ افزایش بیماریها و ارتحال و میر ناشی از غلظت آلاینده ها و بسیاری از عوامل دیگر ،‌ به حافظه مصرف بیش از اندازة‌ سوختهای فسیلی در این سالها بوده است.

    چه چیزی می تواند جایگزین سوختهای فسیلی گردد؟‌ آیا خلق بشر به استعمال از این سوختها به سادگی تغییر خواهد کرد؟‌ آیا تکنولوژی جدید تولید انرژی می توانند به سادگی جایگزین روشهای قدیمی گردند؟‌ آیا می استطاعت از اثرات سوء نیروگاههای هسته  ای حرف محیط زیست و زندگی آدم غافل بود؟‌ اینها هزاران سوال دیگر خرد بشر را به خود مشغول داشته است و او برای ادامة بقای خویش باید بتواند پتواز های مناسبی به این سوالها بدهد. یکی از راههایی که می تواند کمینه از تعجیل سرسام آور کاهش ذخایر انرژی و افزایش روز افزون آلودگی محیط زیست بکاهد،‌ استعمال بهینه از انرژی می باشد.

 

1 3 اهمیت موضوع برنامه در صنعت صفت

    تولید وتهیه انرژی الکتریکی برای صنعت برق بسیار گران تمام می شود. از طرف دیگر با ورود صنایع جدید ،‌ تقاضا برای انرژی بیشتر می گردد و تکنیک برق را وادار به سمت احداث نیروگاههای جدید می نماید . بنابراین صرفه جویی تمام تنها انرژی الکتریکی هم در کوتاه زمان و هم در دراز مدت می تواند باعث کاهش هزینه های صنعت برق گردد.

 

1 4 هدف اصلی این پروژه و دیگر پروژه های بهینه سازی انرژی

    صرفه جویی انرژی الکتریکی باب همه اطاق اعم از خانه ،‌مدرسه ،‌ دانشگاه ،‌ ادارات ،‌ مراکز تجاری ،‌ صنایع و امکانپذیر است . باب این میان صنایع به عنوان استعمال کنندة‌ عمدة‌ انرژی الکتریکی از قابلیت بالایی برای بهره جویی انرژی الکتریکی برخوردار هستند . سعی برای شناسایی این قابلیت ها و ارائه و پیشنهاد  راهکارهای عملی (‌ بر اساس روشها و حماسبات علمی )‌ جهت بکارگیری آنها ،‌ آماج اصلی هر برنامه بهینه سازی می باشد.




نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.