فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

پایان نامه رشته مهندسی عمران با موضوع GIS


» :: پایان جریده رشته مهندسی عمران با موضوع GIS

مقدمه:
از بهر اولین بار باب اواسط دهه 1960 در ایالات متحده کار بر روی اولین جهاز اطلاعات جغرافیایی آغاز شد. در این سیستم ها عکس های هوایی، اطلاعات کشاورزی، جنگلداری، خاک ، زمین شناسی و نقشه های مربوطه مورد استفاده قرار گرفتند. در دهه 1970 حرف ارتقا علم و امکان دسترسی به فناوری های کامپیوتری و تکنولوژیهای لازم برای پیشه با داده های مکانی، سیستم اطلاعات جغرافیایی یا (GIS)، برای آماده آوردن قدرت تجزیه و تحلیل حجم های بزرگ داده های جغرافیایی چهره گرفت. باب دهه های اخیر به سبب گسترش تکنولوژی های کامپیوتری،سیستم های اطلاعات جغرافیایی امکان نگهداری به روز داده های ارض مرجع و نیز امکان ترکیب مجموعه داده های مختلف را به کوه طور مؤثر آماده ساخته اند. امروزه GIS برای تحقیق و بررسی های علمی، مدیریت منابع و ذخایر و همچنین برنامه ریزی های بسط ای به سمت کار افسرده می شود .

  GIS چیست؟
   جهاز اطلاعات جغرافیایی (Geographic Information Systems) یا GIS یک سیستم کامپیوتری برای تدبیر و افراز و تحلیل اطلاعات مکانی بوده که قابلیت تجمع آوری، ذخیره، تجزیه وتحلیل و ارائه اطلاعات جغرافیایی (مکانی) را دارد. 
   داده هادریک (GIS) بر اساس موقعیتشان نشان داده باده شوند .
   فن‌آوری GIS حرف جمع آوری و تلفیق اطلاعات پایگاه داده های معمولی، به باعث تصویر سازی و استفاده از آنالیز های جغرافیایی، اطلاعاتی را از بهر تهیه اطلس ها فراهم می سازد. این اطلاعات به سمت منظور آشکارا تر جلوه ادا کردن رویدادها ، پیش پوز نتایج و تهیه نقشه ها به کار گرفته می شوند .
   دریک جهاز داده‌ها جغرافیایی واژه جغرافیایی یا(Geographic) بند است از موقعیت موضوع های داده ها، برحسب مختصات جغرافیایی (طول و عرض).
   واژه (Information) یا اطلاعات نشان می دهد که داده ها باب GIS از بهر ارائه دانسته های مفید، نه تنها به صورت نقشه ها و تصاویر رنگی بلکه بصورت گرافیک های آماری، جداول و پتواز های نمایشی متنوعی به منظور جستجوهای عملی تنسیق می شوند .
   کلمه (System) یا سیستم ایضاً نشان دهنده این است که GIS از چندین قسمت متصل و خویش به یکدیگر برای بازده های گوناگون، ساخته شده است .

 


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.