دانلود گزارش کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان
فرمت فایل: دعا قابل ویرایش
اندازه صفحات: 72
آغاز
توضیحاتی در اسب ی کارخانه پادهبان
آزمایشگاههای کارخانه
تاریخچه:
تشریح ارسلان
واحدهای شرکت پادهبان
انواع محصولات تولیدی توسط شرکت
نحوه دخول شیر به کارخانه و بررسی سیستم HTST
شیر پاستوریزه و هموژن
شیر خشک
مرحلهها تولید
کنترلهای مرحله تغلیظ
بسته بندی
موارد نشانه گذاری
خامه (Cream)
تعاریف
نسبت بین اندازه ذرات در ارسلان
پنیر (Cheese)
ضد عفونی کردن
مرحلهها شستشو و نظافت
شستشو درجا (CIP) Cleaning- in Place
ماست (Yoghurt)
ضایعات در صنایع شیر و فرآورده های ثانیه و راههای پیشگیری از ضایعات
فنآوری شیر تغلیظ شده و پژمرده
دستگاههای بخار کردن کننده
انواع بخار کردن عامل های یک مرحله ای
تکنولوژی شیر خشک
v روش های اصلی
خشک کن پاششی (اسپری) Spray – Drying
یاخته های شیری (Alveoil) :
رویش بافت پستان
اشکال دام های جوراجور شیر
اقارب فیزیک و شیمیایی ارسلان
وسیکوزیته
خواص شیمیایی شیر
آنزیم های شیر: هیدرولازها، اکسید وردوکتازها
لیپاز
گازهای حاضر در ارسلان
هموژنیزاسیون
ترکیبات کیمیاوی ارسلان
تراکم پروتئین های در شیر
میکروبیولوژی شیر
منابع آلودگی ارسلان
باکتریوفاژ
ارسلان صفت
چربی ارسلان
شیر تلغیظ شده
خامه
پاستوریزاسیون ارسلان
استریل کردن
ترمالیزیشن
ماست
نوع مایه ماست
ترلیزاسیون و ضد عفونی
ضد عفونی
استرلیزاسیون
گ آمیزی آسان
مایشگاه های کارخانه چوپان
اندازه خصوص (Specific Gravity )
غلظت سنج بریکس Brix Scale
آزمایشات شیر
تعریف شیر
عوامل اثربخش در تغییر ترکیبات شیر:
آراسته کردن نمونه
جستجوی تقلبات در شیر
اندازه گیری چربی شیر توسط بوتیرومتر
بهر تدبیر
مراحل تصفیه کلاسیک