فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

گزارش کارآموزی شرکت (آی سودا)


» :: اعلام کارآموزی کارتل (آی سودا)

دانلود گزارش کارآموزی شرکت (آی سودا)

رشته کارشناسی مهندسی صنایع غذایی

فرمت فایل: ورد برازنده ویرایش

تعداد صفحات: 28

 

 

 

 

سیاهه

تاریخچه شکلات 

تعریف شکلات .

انواع مختلف شکلات

نکاتی باب مناسبت شکلات 

اختلاط اسم شکلات به قرار زیر است .

نحوه بر پدیدآوری شکلات .

شرعیات بازدید و تضمین کیفیت در صنعت شیرینی و شکلات

رطوبت و جریان شکلات 

واؤه جریده شکلات  .

آزمایشات کیمیاوی

آزمایشات میکروبی .

 

آغاز

شکلات
CHOCOLATE)): ماده ایست که در تهیه ی اشکال حلاوت جات باب سراسر دنیا به کار می رود. این جرم را از بذر های درخت گرمسیری کاکائو به ید می آورند. اکثر واژه کاکائو و شکلات را به جای بازهم به کار می برند. اما بایدبدانیم که کاکائو ماده ای زننده طعم است که اصلاً به تنهایی استفاده نمیشود. دانه ی کاکائو ازیک بخش جامد تشکیل شده است. این دانه همچنین حاوی چربی می باشد که آمیخته این بخش جامد با پیه کاکائو، شکلات را ایجاد می نماید.
معمولاً شکلات را بااستفاده ازشکرشیرین می کنند و از آن شکلات چوب ای و یاحتی
آشامیدنی هایی همچون شکلات داغ تهیه می کنند. باب تهیه شکلات از اشکال کاکائو استفاده می شود. بذر های کاکائو از نظر تلخی و عطر وطعم با هم تفاوت دارند. بهترین شکلات ها رااز ثقیل ترین کاکائو که از بذر های درخت کریئولو  به ید می آید، درست می کنندکه البته تنها 10 درصد از شکلات ها با استفاده از ثانیه تهیه می شود. این کاکائوی ثقیل قیمت، بوی‌خوش و آرزو بسیار خوبی دارد؛ باب عین حال که تلخی آن هم نسبت به سایرانواع کاکائو خیلی کمتر است.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.