فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

کشاورزی 4. تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده از ضایعات مواد غذایی بر روی رشد و بازدهی فلفل گلخانه ای


» :: کشاورزی 4. تاثیر رشوه ورمی کمپوست تولید شده از ضایعات ماده‌ها غذایی بر روی رشد و بازدهی فلفل گلخانه ای
تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده از ضایعات مواد غذایی حرف روی رشد و بازدهی فلفل گلخانه ای
چکیده 
کودهای ورمی کمپوست که به سمت صورت تجاری از ضایعات مواد غذایی حاصل می گردد ، جایگزین آلبوم ای از غلظت های متفاوت بر روی محتویات گیاهان تجاری گلخانه ای  (metro- mix 360 (MM30 می گردند تا بتوان به ارزیابی تاثیر آن ها بر روی رشد و تولید فلفل های گلخانه ای پرداخت. فلفل های 6 هفته ایا به ترتیب با 100-80-60-40-20 و یا 10% از  MM360 اتصال زده می شوند که با 100% ، 80% ،60% ، 40% ، 20% ، 10% و 0% از کود ورمی کمپوست جایگزین می شوند. تمام گیاهان سه بار در هفته با 200 PPM از صفت های تقویت کننده از دوران پیوند تا 107 روز آبیاری می گردند. فلفل هایی که در ظروفی که شامل 40% از رشوه ورمی کمپوست حاصل از ضایعات غذایی و 60% از   تادیب می یابند 45% میوه بیشتر تولید کرده و دارای میانگین 17% بیشتری از محصولاتی می باشند که تنها در   پرورش می یابند. میانگین قدی ، تعداد غنچه ها و گل های فلفل که در ظروف ترکیبی پرورش می یابند شامل 10 حرف 80 درصد از کود ورمی کمپوست باده باشند اگرچه این موارد فرق قابل توجهی از فلفل هایی که در   می رویند ندارد. هیچ ارتباط مثبتی آشکار افزایش تولید فلفل ، و مقدار N معدنی و زیست توده میکروبی N باب ظروف ترکیبی و یا غلظت نیتروژن در بافت های فلفل وجود ندارد. فاکتورهایی همانند بهبود ساختارهای فیزیکی ظرف ، ازدیاد در جمعیت میکروارگانیسم ها و بود بلقوه رشد گیاه که مواد ایجاد شده توسط میکروارگانیسم ها را در کود ورمی کمپوست تحت تاثیر قرار می دهد ، می تواند سهمی در افزایش تولید فلفل داشته باشد.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.