فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

کتاب روش های پرورش شتر مرغ


» :: تذکره روش های تادیب شتر مرغ

شترمرغ نوعی پرنده بی‌پرواز بومی آفریقا و نوشخوارکننده از راستهٔ سینه‌پهنان  است. پرهای آنها کاربرد زینتی دارد و در پوشیدنی هم استفاده می‌شود. بشره آنها از بهر تولید چرم استفاده شده و گوشتشان نیز در بازار عرضه می‌شود.شترمرغ نر پرهای تاریکی دارد و انتهای پرها و بال‌های آن آق است ولی پرهای شترمرغ ماده قهوه‌ای رنگ است. تارک و گردن شترمرغ بدون پر و طاس است. این طایر اغلب بصورت گروهی در بین گله‌های پستانداران علفخوار همچون گورخر و گاومیش و کل یال‌دار به تارک می‌برد. محصولات شتر مرغ : گوشت قرمز که کم روغن‌آلود و اقل کلسترول با طبیعتی گرم و دارای آهن است که گوشت این پرنده را از سایر گوشت‌های قرمز متمایز می‌سازد.
پوست نرم، لطیف و با مقاومت اسم که حرف داشتن فولیکول‌های پرروی پوست، امتیاز دیگر این پرنده انتساب به سایر دام‌ها است. به طوری که پوست شترمرغ در بازارهای جهانی تا ۴۰۰ دلار ارز دارد.
روغن ثانیه تسکین دهنده درد، رفع خشکی، دارای اسیدهای روغن‌آلود امگا ۳ و ۶ و ۹ میباشد.
پر این پرنده باب اوقات باستان نماد پادشاهان و سرداران بوده‌است.
مغز این طایر در درمان درد آلزایمر موثر است و از بافت زانوی شترمرغ جهت دستگاه‌های الکترونیکی، مخابراتی استفاده می‌شود. حتی می‌توان قرنیه چشم این طایر را به قرنیه چشم آدم پیوند زد.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.