کنسرو سازی
لغت کنسرو از لغت یونانی Conservar)))) به معنی محافظت کردن افسرده شده است. ازاینرو باده توان گفت که هدف از کلمه کنسرو کردن درصنایع غذائی ایجاد شرایطی است که بتوان اسم پایین آن شرایط بار مورد نظر را برای مدت طولانی نگهداری نمود. در نتیجه از نشانه نظرکلی تمامی روش های نگهداری مانند استعمال از حرارت، سرما، مواد افزودنی، اشعه و . . . در واقع نوعی روش کنسرو سازی می باشند.
لیک به انگیزه اینکه در کشور ما از ابتدای کار صنایع قوطی کردن مواد غذائی از لغت کنسرو استفاده شده است عبارت کنسرو سازی فقط جعبه اجرا کردن مواد غذائی را تعریف کرده و در واقع این اصطلاح جانشین کلمه واقعی آن یعنی Caning یا Tining شده است.