فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

مقاله اثر املاح معدنی بر بدن انسان


» :: مقاله ایز املاح معدنی بر بدن انسان

مقدمه

قید غذا ها اضافه بر اجزای اصلی دارای مقادیر متفاوتی ماده‌ها معدنی هستند . مواد معدنی ممکن است بصورت نمکهای آلی یا غیر‌آلی الا بصورت اختلاط شده با مواد آلی وجود داشته باشند . برای مانند می‌توان به فسفر موجود در فسفوپروتئین و فلزات موجود در آنزیم‌ها اشاره کرد.

بیش از 60عنصر در غذاها وجود دارد. معمولا ماده‌ها معدنی را به سمت دو دسته تقسیم می‌کنند.

1-    اجزاء شور اصلی 2- عناصر ناچیز

اجزای شور اصل شامل پتاسیم ، سدیم کلسیم منیزیم ، کلرید، سولفات ، فسفات و بی‌کربنات هستند. . عناصر اقل را می‌توان به سه گروه انشعاب کرد.

1-      عناصر انرژی‌دار ضروری که شامل آهن،‌مس، ید، کبالت، منگنز و روی می‌باشند.

2-      عناصر جز رسمی مغذی، که شامل آلومینیوم ، بر، نیکل ، قلع، کروم هستند.

3-      عناصر سمی غیر مغذی که شامل جیوه، سرب ارسنیک ،‌کادمیم و آنتیموان می‌باشد.

معمولا مواد معدنی موجود باب غذاها توسط خاکسترسازی یا آتش زدن معین می‌گردد. این عمل ماده‌ها آلی حاضر در غذا را نابود می‌کند و فقط ماده‌ها معدنی اسم می‌ماند.

در اواسط سده 19دانشمندان نشان دادند که مخلوطی از کربوئیدارت چربی ، پروتئین و اب، بتنهایی باقدرت به سمت تامین رشد نمی‌باشد بدینجهت دانشمندان به خاکسر باقیمانده غذا که غیر قابل احتراق بود تدقیق افزون‌تر کردند. از سال 1880تاکنون پی‌بردند که این بقایای اجسام‌سوخته از عناصر بسیاری که در اطعام انسان نقش حیاتی دارد تشکیل شده است.

یک عنصر معدنی وقتی الزامی آشنا می شود که .

1- اضافه کردن ان به سمت یک غذای خالص انگیزه رشد و سلامت حیوان گردد.

2- که الغا آن از غذائی که حاوی مقدار کافی و نه مقدار بابرکت بوده سبب ایجاد علائم کمبود گردد

3- که استعمال کمرا بتوان حرف کاهش آن عنصر در خون یا بافتهای دیگر بستگی داد.

4- عناصر معدنی ضروری اغلب به ماکرو (عناصر که باندازه زیاد وجود دارد) و میکرو (عناصری که حرف اندازه کم وجود دارد ) تقسیم بندی شده‌اند . عناصر ماکرو اغلب بمقدار زیادتر و عناصر میکرو یا (Trace Element) بمقدار کم تر از 005/0 درصد (یعنی 50 اقبال در میلیون) وزن پیکر می‌باشد.

در غذاهائی که منشا حیوانی دارند مواد معدنی باب تراکم بیشتری وجود دارد و جذب آنها نیز بسهولت بیشتری انجام می‌شود. بنابراین غذاهای حیوانی از مواد معدنی به منبع‌ها گیاهی ارجحیت دارند.

مقدار ماده‌ها معدنی که احتیاج را برآورده کند از چند میکروگرم برای بعضی از مواد مانند کوبالت تا 2 گرم برای سدیم اسم است . بدون توجه به مقدار لازم، مصرف مقدار ناکافی منجر به تغییرات مشخصی مانند پائین بودن هموگلوبین در کمبود پولاد الا مسائل قلبی در کمبود پتاسیم میگردد.



33 صفحه فایل ورد

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.