» :: پرورش و پرواربندی بند
مقاله با آغاز تادیب و پرواربندی دام در فرمت ورد در 21 صفحه و شامل مطالب زیر می باشد:
مقدمه
تشریح پروار بندی
اهمیت پرواربندی دارای دو جهت می باشد
مزایای پرواربندی به شرح زیر باده باشد
دلایل انتخاب حیوانات نرجوان برای پرواربندی نسبت به حیوانات جاافتاده و ماده موارد زیر باده باشد
شرایط موفقیت در پرواربندی رعایت مواردی که در زیر گفته شده است می باشد
انواع دامهایی که چاق می شو ند حاوی
اشکال گوساله های پرواربندی شده در ایران شامل
از بهر نحوه برآورد احتیاجات از جداول به صورت پایین عمل می کنیم
آیین دیگر به سمت صورت زیر می باشد
خصوصیات یک نژاد جانب پروار بندی باب شکل زیر آورده شده است
نژادهای بااهمیت بقر گوشتی دنیا در جدول زیر آورده شده است
مشخصات کلی روشها ی مختلف تولید لحم گاو
اهداف حاصل دامها در روشهای جوراجور پرواربندی و تولید گوشت گاو
عوامل حقیقی رشد شامل عوامل درونی و عوامل بیرونی باده باشد
عوامل تغییر رویش حیوان در مراحل مختلف زندگی حیوان طبق دیاگرام پایین می باشد .
اثر اطعام در رشد
ایز تغذیه در اوقات جنینی
اثر تغذیه در رشد قبل از بار ازشیر گیری
ایز تغذیه در رشد اعضا
الف)حجم و میزان بافت
ب) باروری
ج) اثرتغذیه درحد رشد
افزایش وزن
نمو(توسعه )
چهره گیری بافتن های بدن به صورت زیر است
نتایج شدنی بازده از بررسی منحنی نمو
پیشرسی باب گاوهای گوشتی
امتیاز و زیانهای پیشرسی
بدیها
اقدامات سالم قبل و بعد از آغاز پرواربندی
گزارش بازدید از بخش پرواربندی بقر حراثت و صنعت مغان
اعلام بازدید از پرواربندی(سنندج )
معرفی مواد افزودنی در پروار بندی
آنزیمیت
موارد مصرف آنزیمیت 350 – SC اختصاصی آذوقه گوساله
آنزیمیت(میکرونیزه ) و مزایای مصرف ثانیه باب گوساله های پرواری
زئولیت
آزمایش استفاده از زئولیت در تغذیه گوساله های پرواری
آغاز
مادهها و روشها
آزمایش آغاز
آزمایش دوم
سهم مصرفی
مواد ایجاد دهنده جیره غذایی پایه (بر اساس %100ماده پژمرده )
میانگین و انحراف اندازه صفات مورد مطالعه
نتیجه آزمایش
میانگین و انحراف معیار صفات مرتبط به جسد
متوسط لاشه گاو
مواد و آیین ها
درصد اجزای ایجاد دهنده سهم ها(بر اساس 100 درصدDM)
پاداش کلی
منابع