کتاب نوپای ناب -The Lean Startup- توسط سید علی فاطمی خوراسگانی و محمدجواد احمدپور ترجمه شده است.
این کتاب پرفروش ترین تذکره آمازون در واحد زمان ( 2013 در حوزه کارآفرینی است و یک رویکرد ابتکاری برای راه اندازی احراز وکار ارائه می کند. اریک خرد باورمند است رویکرد کنونی راه اندازی کسب وکار مناسب نیست و موجب از بین رفتن منابع زیادی می شود.
کتاب کامل برای اولین پاس باب فضای مجازی
مزایای کتاب لین استارتاپ
- پرفروشترین تذکره واحد زمان ( 2013 آمازون در حوزه کارآفرینی
- جزو پرفروشترینهای نیویورک تایمز
- ارائهدهندهی یک رویکرد جدید باب کارآفرینی
مخاطب کتاب لین استارتاپ
- کارآفرینان استارتاپ (کسبوکارهای نوپا)
- کارآفرینان سازمانی
- مدیرانی که با نوآوری باب ارتباطند. ابتکار در بار جدید، نوآوری در برنامه بازاریابی، نوآوری در عملیات و …
برخی از کسانی که کتاب لین استارتاپ را توصیه کردهاند:
«نقشهی راهی برای نوآوری در قرن بیستویک. ایدههای استارتاپ ناب به خلق انقلاب صنعتی بعدی کمک خواهد کرد.»
استیو بلنک، استاد دانشگاه استنفورد و مدرسهی کسبوکار یوسی برکلی هاس
«هر تیم مؤسسی باید 48 ساعت کارش را اسم کند و استارتاپ بیآمیغ را مطالعه کند. جدی میگم، کارت را متوقف کن و این تذکره را بخوان، همین الآن.»
اسکات کیس، مدیرعامل Startup America Partnership
«اگر یک کارآفرین هستی، این کتاب را بخوان. ار درنظر داری که یک کارآفرین شوی، این کتاب را بخوان. ار تنها در مورد کارآفرینی کنجکاو هستی، این کتاب را بخوان. ناب آغاز کردن برترین راهکار از بهر نوآوران امروزی است. یک التفات در حق خودت کن و این کتاب را بخوان.»
رندی کمیسار، مؤسس TiVo و نویسندهی تذکره پرفروش راهب و معما
«کسبوکار مهمتر از آن است که برپایهی اقبال گذاشته شود. اریک فرآیندی استوار ارائه میکند که اقبال را باب خلق محصولات جدید و کسبوکارهای جدید مغلوب میکند. ما آن را آسهای برای فعالیت تیمهای شرکتمان قرار دادیم … پاسخ داد! این تذکره راهنمای اقدامات نوآورانهی کلیدی گوگل، تویوتا و فیسبوک است و در هر کسبوکاری جواب میدهد.»
اسکات کوک، مؤسس و امیر کمیتهی اجرایی اینتویت
«استارتاپ ناب عزب در مورد چگونگی خلق یک کسبوکار کارآفرینانه نیست؛ بلکه در مورد این است که ضمیر اول شخص جمع چسان میتوانیم از آن کسبوکارها یاد بگیریم در هر کاری که انجام میدهیم بهتر شویم. میتوانم تصور کنم که شرعیات استارتاپ ناب در طرحهای دولتی، حوزهی سلامت و حل بزرگترین مسائل جهان استعمال شوند. باب آخر استارتاپ بیآمیغ پاسخی برای این سؤال است که چگونه میتوانیم سریعتر، آنچه را که بهدرد میخورد ذکر بگیریم و آنچه را که بهدرد نمیخورد کنار بگذاریم.»
اکیپ اُ ریلی، مدیرعامل اُ ریلی مدیا
تذکره روان استارتاپ در مورد چه مسئلهای صحبت میکند؟
یک کسبوکار موفق عزب نتیجهی یک ایدهی عالی نیست. یک کسبوکار بادوام صرفاً با یک تیم عالی به ید نمیآید. کسبوکارها هستند تا یاد بگیرند. کسبوکارها هستند تا مدام امتحان کنند. منظور بیبرنامگی نیست حرف کسبوکارها بایستی هر چه سریعتر فرضیات خود را در میدان ادا و باب برابر مشتریان واقعی تست کنند و سعی کنند هر چه سریعتر با بازخوردی که میگیرند به یادگیری برسند. اگر متوجه شوند که فرضیات آنها حقیقی نیست مسیر حرکت خود را تغییر دهند و اصطلاحاً چرخش کنند.
اریک ریز در این تذکره رویکرد مرسوم به کارآفرینی را به چالش کشیده و ادعا کرده است که رویه سنتی موجب اتلاف فرصت و منابع آدمها در فرآیند کارآفرینی میشود. پهنه سنتی منجر میشود نرخ شکست کسبوکارهای نوخاسته بالاتر رود و باید از بهر آن قضیه فکری کرد. این تذکره یک کتاب عملیاتی و برگرفته از صنعت است. آموزههای این کتاب در کسبوکارهای گوناگون که در متن کتاب به سمت آنها اشاره شده امتحان گردیده است.
عکس ها مربوط به نسخه ی فیزیکی کتاب می باشند.و نسخه ی رایانه ای متفاوت می باشد.
ازین پس سری مقالات “چرا این کتاب را باید بخوانید” را برای شما به چهره منظم تهیه میکنیم حرف بهترین کتاب های دنیا را که تقریبا تمام کارآفرینان و افراد پیروز نیز توصیه میکنند را شما هم بخوانید و به سمت روز باشید.
“اگر شما کاری را که افراد شکست خورده انجام دادند ,انجام ندهید؛ شما بازهم شکست نخواهید خورد؛
اما اگر کارهایی را اجرا دهید که افراد موفق اجرا میدهند؛ قطعا شما هم موفق خواهید شد” __برایان تریسی
کتاب نوپای ناب باب سال 2011 صفت شد و در آن نویسنده ی آن اریک ریِز (Eric Ries) متدلوژی موفقیت احراز و کارهای نوپا را به صورت کاملا شفاف و واضح ایضاح میدهد. یعنی چه؟ یعنی اینکه اگر بخواهید احراز و کارگر را با منابع کاملا محدود جاده اندازی کنید با خواندن این کتاب شما ذکر خواهید گرفت بجای اینکه “شروع کنیم حالا تا ببینیم چی میشه…” کاملا برنامه ریزی شده (حتی برای منابع محدودتان) و اصولی پیش برید.
نوپا یا startup چیست؟ به چهره خلقی کسب و کارهایی (معمولا در زمینه تکنولوژی) که در فاز اولیه خود هستند و باب حال شکل گیری هستند را نوخاسته یا Startup باده گویند. یعنی اینکه استارتاپ یک دوره زمانی از تاریخ چهره گیری یک کسب و کار است.
ناب یا Lean چیست؟ کلمه ناب الا lean برای اولین بار از ژاپن و از تولید ناب کارگاه تولیدی اتومبیل هوندا به سمت گوش خورد. کارخانه هوندا این اصطلاح را برای بهینه کردن روش تولید اتومبیل بکار برد و بعد از آن فراگیر شد این اصلاح
Lean Startup یا نوپای ناب چیست؟ دو تشریح اسم را در کنار هم بگذارید میشود نوپای ناب ! یعنی چه؟ یعنی اینکه چطوری از منابع محدودمان (جا, سرمایه, افراد …) بهترین استفاده ممکن را ببریم تا احراز و کارمان را جاده اندازی کنیم.
این تذکره (نوپای ناب) در سال 2013 به آغاز کتاب سال در حوزه کارآفرینی از طرف سکوی پرتاب موشک Amazon تعیین شد و به خاطر شفاف گویی و واقع بینی فوق العاده زیبای کتاب مناسبت تحسین بسیاری از کارآفرینان ارجمند دنیا از جمله استیو بلانک؛ تیم اُ ریلی و … رسم گرفت.
“این کتاب میخواهد به سمت شما یاد بدهد چسان سریع تشخیص دهید چه چیزی مهم است و چه چیزی مهم نیست و فرصت کمتری صرف ثانیه کنید.” __تیم اُ ریلی
و اینکه برایچه شما باید این تذکره را بخوانید :
کارآفرینای جوان و کسانی که میخواهند احراز و کاری راه اندازی کنند در ابتدا
ابداً ایده ای ازینکه چطور آغاز کنند, چیکارها بکنند, چیکارها نکنند ذهنشان
را گلاویز میکند. در این آن اگر هیچ تجربه و متدلوژی باب اختیار نداشته
باشند الا از ادامه جاده صرف نظر میکنند (که متاسفانه اکثرا این کار را
میکنند) و یا اینکه ” بریم ببینیم چی میشه… ” که یا پیروز میشوند یا نمیشوند
و اگر هم بشوند باز متدلوژی آن و شرعیات آنرا یاد نخواهند گرفت ! اما این
کتاب به سمت شما تمام آنچه را که در تارک راه موفقیت تان در کارآفرینی با ان
برخورد خواهید کرد را برایتان به جمال تصویر سازی خواهد کرد.
یکی از ویژگی های این تذکره زبان و ادبیات بالا العاده دوستانه و صادقانه ی آن است. اکثر کتاب هایی که کارآفرینان ارجمند بعد از موفقیت شان مینویسند یا جاهایی را خامه میگیرند الا از نقاط پیک داستان به صورت مبهم عبور میکنند اما اریک در این کتاب تا از کسب و کار اولیه خودش و تمام مشکلاتش که حرف ان ید و پنجه رقیق میکرده است را به تصویر کشیده.