چای صفت خرجین ای تیما برتر با چاشنی بسیار عالی مناسب برای کاهش وزن و کاهش کلسترول
ضامن سلامتی شما
از بهر ارامش اعصاب
و هزار فواید دیگر
همین اکنون سفارش دهید
دادهها اولیه:
صفت طعم و خوش عطر
لاغری بدون عوارض جانبی
ذبول بدون ایجاد درد و زحمت
این محصول از تخم، ریشه، برگ و ازگ های گلدار گیاهان زیر ایجاد شده است:
چای سبز Green Tea
چای اولونگ (چای شاهانه) oolong tea
به سمت لیمو
زعفران Saffron
زیره سبز cumin seed
کاسیا
چای صفت کیسهای تیما به حافظه جذب بیشتر و سریع تر و کیفیت بالاتر نسبت به محصولات مشابه و محصولات تی بگ، جایگاه ویژه ای را میان مشتریان پیدا کرده است .
کاهش کلسترول خون و جلوگیری از بیماریهای قلبی و عروقی:
یکی از عوامل حقیقی امراض و حملات قلبی، وجود کلسترول بالا باب خون انسان است. چای صفت بعلت داشتن مقادیر بالای ویتامین A و C، انگیزه افت کلسترول خون شده و در نتیجه خطر حمله قلبی و امراضی از این دست را پایین میآورد. حرف برابر تحقیقات به سمت عمل آمده مصرف روزانه پنج فنجان چای یا بیشتر میتواند تا 61 درصد از بروز بیماریهای قلبی بکاهد. وجود رادیکالهای آزاد باب سرخرگ میتواند منجر به بروز بیماریهای قلبی عروقی شود. در اسم که کاتچین موجود در چای سبز قادر است از پوشش درونی سرخرگ باب برابر رادیکالهای آزاد محافظت کرده و به این وسیله از بروز بیماریهای قلبی جلوگیری نماید. ایضاً از آنجایی که چای سبز سبب کاهش کلسترول بد خون ( LDL)، تری گلیسیرید و فیبرینوژن ( پروتیینی در دم که در شکل گیری بسته خون نقش دارد) میشود، به این وسیله قادر است از بروز آرترواسکلروز( سخت شدن سرخرگها ) پیشگیری کند. پژوهشگران معتقدند تا پس از ایست(قلبی قلبی نیز نوشیدن چای سبز باعث ترمیم سلولهای آسیب دیده رگها و قلب میشود و روند ترمیم سلولها را تسریع میبخشد. آشامیدن روزانه حداقل سه فنجان چای سبز به سمت بیماران قلبی توصیه میشود.
نکته دیگر این است که معمولا بعد از تاخت قلبی پروتئینهایی در بدن تولید میشود که ارتحال سلولی را به همراه دارد، در حالی که کاتچین موجود در چای سبز فعالیت این پروتئین را متوقف کرده و به این وسیله احتمال سکته های مغزی و قلبی را به حداقل رسانده و سرعت بهبود بافتهای آسیب دیده را افزایش میدهد. یکی از عناصر فعال در چای سبز به اندازه آسپرین از انجمن کردن پلاکتهای خونی پیشگیری کرده که این امر گردش خون را بهبود میبخشد.
چای سبز ضد خرچنگ
چای سبز حاوی ترکیباتی به سمت نام کاتچین، فیتوکمیکال و پولیفنول است که این ترکیبها نوعی آنتی اکسیدان ( Anti oxidant) قوی اسم میشوند. آنتی اکسیدانها قابلیت مبارزه حرف سلولهای سرطانی را دارا بوده و میتوانند از رشد سلولها و تومورهای صفت جلوگیری کنند. اندازه شیوع سرطانهایی چون پستان، کولون، پوست، پانکراس و معده در بین افرادی که چای سبز می نوشند بسیار کمتر از حد طبیعی است . محققین نوشیدن چای صفت را عاملی از بهر جلوگیری از ابتلا به سرطان میدانند چرا که میزان آنتی اکسیدانهای موجود در آن، 100 برابر تاثیر گذارتر از ویتامین C و 25 برابر اثر گذارتر از ویتامین E است. این در حالی است که ویتامین C و E به عنوان دو آنتی اکسیدان قوی مطرح هستند.
همچنین نوشیدن چای سبز، بعلت داشتن آنتی اکسیدانهای بسیار قوی، کمک شایانی به سمت تندرستی اشخاص مبتلا به سرطانهایی نظیر سرطان خون، ریه، معده، سینه و روده مینماید. تحقیقات نشان میدهد که باب کشورهایی که آدم هر روز چای سبز مصرف میکنند، موارد ابتلا به سرطان بسیار کمتر از بقیه نقاط میباشد. بطور مثال در ژاپن با بود آمار بسیار بالا در استعمال سیگار، کمترین مقدار سرطان جگر در آنها مشاهده میشود. باب مقایسه با چای سبز، استعمال زیاد چای سیاه احتمال ابتلا به سرطان روده، کیسه صفرا و مخاط رحم را افزایش میدهد. به افراد مبتلا به سمت سرطان، نوشیدن تاخت یا سه فنجان چای سبز در روز پیشنهاد میشود. همچنین مطالعات حاکی از آن است که مصرف افزونتر چای سبز حرف کاهش بروز سرطان سینه ارتباط مستقیم دارد.
چای صفت و جوانی
چای سبز را باده استطاعت به عنوان داروی ضد پیری ( anti-aging) استفاده کرد. دلیل حقیقی آن بود میزان قابل توجهی آنتی اکسیدان در این چای به ویژه آنتی اکسیدانهای موثر در حفظ شادابی و جوانی است. آنتی اکسیدانها یکی از شاخص ترین عوامل برای صیانت سلامتی و شادابی سلولهای پیکر هستند که باعث به تعویق انداختن روند پیر شدن سلولها میشوند.
افت تری گلیسیرید
کاتچین حاضر در چای سبز، فعالیت آنزیم لیپاژ (آنزیم اسم هضم چربیها) غده پانکراس را مهار می کند. در نتیجه، شکسته صیرورت چربیها و تبدیل آنها به سمت اجزای قابل جذب با سرعت بسیار کمی صورت میپذیرد. با تدقیق به سمت اینکه افزایش تری گلیسیرید خون بعد از مصرف هر وعده غذایی، یک ریسک فاکتور مهم در بروز بیماریهای قلبی است، مصرف یک فنجان از این چای در بین وعدههای غذایی روشی مناسب در کاهش تری گلیسیرید خون و در نتیجه کاهش خطر سکته های قلبی میتواند باشد.
کاهش فشار خون
مصرف نیم تا 2,5 فنجان چای سبز در روز احتمال ابراز پرفشاری دم را تا 64 درصد کاهش میدهد. در حالیکه مصرف بیش از 2,5 فنجان باب نهار از بروز این بیماری تا 56 درصد میکاهد. ازاینرو روزمره مصرف 3 الی 4 لیوان فنجان از این چای توصیه میشود تا علاوه بر کاهش فشار خون، بتوانید از خواص دیگر این چای نیز به طور کامل بهره مند شوید.
پیشگیری از دیابت
معمولا حرف افزایش پرده ، خصوصا در صورت عدم توجه به رژیم غذایی، قند خون کم کم افزایش پیدا می کند. همین امر، به دوست ازدیاد وزن ، احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 را با افزایش سن تقویت می کند. مصرف روزانه 5 پارچ چای سبز باده تواند از بروز دیابت جلوگیری کند. چای صفت قادر است از عوارض بیتجربه از دیابت همچون آب مروارید و بیماریهای کلیوی به طرز معجزه آسایی جلوگیری نماید. چای سبز با مهار فعالیت آنزیم آمیلاز در بزاق و روده (آنزیم اسم هضم نشاسته) باعث میشود نشاسته با سرعت انبوه آهستهای شکسته و در نتیجه میزان جذب قند در دهان و روده کاهش یابد. مصرف این چای به همراه یک وعده غذایی آکنده از کربوهیدرات، منجر به سمت کاهش سرعت رها شدن گلوکز و کاهش جذب آن می شود و به این وسیله از ترشح انسولین جلوگیری میکند.
بشره و چای سبز
آنتی اکسیدان های موجود در چای صفت سلولهای بشره را در مقابل آسیبها به ویژه رادیکالهای آزاد که یکی از عوامل ایجاد سرطان و افتادگی و آسیب به پوست هستند، محافظت میکند. به سمت این ترتیب چای صفت مانع از بروز سرطان، افتادگی و چروک خوردن پوست به ویژه پوست صورت میشود.
آسایش بهر و ضد استرس
این نوشیدنی گیاهی به سمت بلد وجود زیره سبز، به لیمو و چای سبز نوعی آرام بخش نیز محسوب میشود. آشامیدن این چای، سیستم آتشیمزاج بدن شما رو مقاوم تر کرده، آرامش اعصاب و دوری از فشارهای عصبی را برای شما به ارمغان میآورد. از آنجایی که بسیاری از بیماریها ارتباط صفت با استرس و جهاز عصبی دارند، نوشیدن این چای را می توان به نوعی داروی تمام عیار بیماریها نام برد.
عملکرد مغر انتساب به سمت چای سبز
چای سبز و چای اولونگ حاضر در چای سبز، پرکاری سلولهای مغز به ویژه بخشهای مربوط به حافظه را تقویت و تحریک میکند. از طرفی این گیاهان باعث افت اندازه استیل کولین در سلولهای مغز شده و با این عمل مانع از تخریب سلولهای مغز و بروز بیماری آلزایمر میشوند. از طرفی آنتی اکسیدانهای موجود در این چای، با به تاخیر انداختن جریان پیرشدن سلولهای مغز، از بروز بیماری پارکینسون جلوگیری به عمل میآورند.
اطلاعات تکمیلی:
استفاده از این چای باعث افت میزان جذب قند در سیستم گوارشی پیکر میشود، به همین دلیل مقدار کمتری انرژی از غذاهای مصرفی وارد بدن شده و برای جبران این کمبود انرژی، بدن شروع به سوزاندن چربی های ذخیره شده میکند.
بعلاوه، بعلت بود ترکیبات گیاهی دیگری که باب این چای وجود دارد، استفاده از این چای باعث نشاط آوری، تسکین درد، از بین رفتن نفخ، آرامش بخشی و تنظیم کلسترول خون شده و بعلت وجود آنتی اکسیدان های قوی، دارای خاصیت جوان سازی پوست بوده و ضد سرطان میباشد.
نحوه استعمال :
نیم گاهنما قبل از تمام وعده غذایی یک فنجان چای سبز میل نمایید،در صورت داشتن یبوست یک ساعت قبل از صبحانه دو لیوان آب خالص بنوشید.
برای تهیه هر فنجان چای ، ماء جوش را در فنجان ریخته و 5 دقیقه بعد که از جوش اولیه افتاد، یک قاشق مربا خوری چای سبز به آن اضافه کرده و روی آن را با چیزی همانند نعلبکی بپوشانید. بعد از 3 الی 5 لطیفه که آن کشید، ترجیحا با قند طبیعی همانند توت خشک و یا کشمش میل نمائید