دانلود اعلام کارآموزی پروسه تولیدات صنایع غذایی و آزمایشگاهی
فرمت فایل: دعا قابل ویرایش
اندازه صفحات: 65
فهرست:
نانو در صنایع غذایی
مقدمه
اسم بندی و سلامت مواد غذایی
فرآوری مواد غذایی
تجمع اسیر
فواید گوجه فرنگی
اصطلاحات نگهداری و افزودنیهای مادهها غذایی
پرسه تولید
لابراتوار
فرآیند پدیدآوری
تقسیم بندی نمک ها
عامل ضد کلوخه صیرورت
شکر معکوس و ید
مقادیر مجاز نمک و سدیم دریافتی
نمک های جایگزین
خیار شور ویژگی ها و روشهای آن
تعاریف
ویژگی ها
پلید کننده های فلزی
آیین کار
اندازه گیری اسیدیته
اندازه گیری PH
ترشی ها
آزمایشات میکروبی
استاندارهای خیارشور و ترشی
باکتری ها
کپک و تخمیرکننده
اسیدیته- PH – BX