فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

گزارش کارآموزی در بخش کنترل کیفیت پگاه شهد قزوین ( گلاویژ )


» :: اعلام کارآموزی در بخش کنترل کیفیت پگاه انگبین قزوین ( گلاویژ )

دانلود گزارش کارآموزی باب بهر کنترل کیفیت پگاه شهد قزوین ( گلاویژ )

فرمت فایل: ورد برازنده ویرایش

اندازه صفحات: 32

 

 

 

 

 

پیشگفتار

کارآموزی باب بخش کنترل چگونگی در پگاه شهد قزوین که تولید کننده یک نوشابه گاردار به نام گلاویژ میباشد فراغت مناسبی را برای کسب تجربه و مهارت لازم برای ورود به سمت بازارچه کار برای اینجانب فراهم نمود ، فعالیت در یک محیط کاری با فعالیت های بازدید کیفیت بسیار پر اهمیت ، دوستی با محیط کاری کارخانه و همچنین خط تولید و اهمیت بهر کنترل کیفیت باب کارخانه های تولید کننده مواد غذایی  از جمله اهم مواردی حیات که در این دوره با آن آشنا شدیم که در زیر به سمت اختصار به توضیح و تاویل آنها خواهیم پرداخت .

 

تاریخچه آشامیدنی سازی :

تاریخچه نوشابه سازی اساساً به سمت زمانی حرف می گردد که بشر علاوه بر مصرف آب آشامیدنی می توانست از افزودن موادی چون طعم دهنده ها و شیرین کننده ها به سمت آب ، شربت های متعددی را تهیه کند. بعدها که مصرف شیرین کننده ها متداول تفرج ایرانیها چاشنی دهنده هایی نظیر به سمت لیمو ، آلبالو ، زرشک ،آلو ، انجیر و بسیاری از عرقیات نظیر نعناع ، آویشن ، بهار نارنج و غیره را بطور طبیعی در نوشیدنی ها استعمال می نمودند . او متاسفانه تکنیک استفاده از عرقیات و استحصال اسانس از آن که باب حقیقت امولسیون طعم دهنده در آب است تا امروز در ایران پیشرفتی نکرده است .

سابقه نوشابه سازی در ایران به معنای جدید ثانیه به سمت سال 1331 بر می گردد . باب این واحد زمان ( شرکت زمزم بار تولیدی خود را با نام پپسی کولا به بازار عرضه کرد . پیش از این تاریخ آشامیدنی های گازدار سنتی نظیر لیمونادر اغلب بصورت غیر بهداشتی تهیه و به سمت بازارچه عرضه می شد . و در سال 1333 کارخانه کوکا کولا ، در واحد زمان ( 1334 شرکت ساسان تاسیس شد که محصولات تولیدی را به نام کانا درای و سوپر کولا به بازار عرضه کردند . نوشابه های دیگر مانند اسو ، شوئپس ، آلپاین و فانتا نیز به سمت بازار عرضه شدند که بعد از مدتی یا تعطیل شدند یا در کارخانه زمزم و ساسان ادغام گردیدند .

 

فصل آغاز

معرفی بامداد انگبین قزوین ( گلاویژ )

تاریخچه :

کارخانه بامداد انگبین قزوین در سال 1379 تاسیس و راه اندازی شد ، این کارخانه در فضایی به مساحت 2500 واحد طول مربع باب منطقه صنعتی روستای کورانه قزوین شروع به پرکاری نمود و عمده فعالیت این کارگاه تولید نوشابه های گازدار با عنوان تجاری گلاویژ میباشد .

کارخانه گلاویژ حرف آماج تولید وسیع در سطح کشوری و گسترش فعالیت های خود در سطح بین المللی شروع به پرکاری نموده است و تا به سمت حال که چیزی حدود 6  سال از شروع به سمت پرکاری صنعتی و جدی این کارخانه  می گذرد  توانسته است قسمتی از بازار اندرونی را دردست بگیرد و حرف برنامه ریزی بلند مدت و توسعه فعالیت های خود و بهره گیری از نیروهای صفت خبره و تجهیز خود به دستگاهها و ابزار آلات مدرن و آباد چشم به بازارچه های جهانی دوخته است .

 

اهداف :

این کارخانه با برخه گیری از نیروهای متخصص و مجرب و بهره جویی از ابزار آلات روز صنعت آشامیدنی سازی عالمگیر چشم به توسعه وسعت بازار داخلی خود و در پی آن انبساط محصول باب بازار های کشورهای همسایه و سپس در بازار های سایر کشور های جهان دوخته است .

 

فصل دوم

کنترل کیفیت محصول ( تعاریف )

کنترل کیفیت چیست ؟

1 - بند است از اطمینان از تهیه و پدیدآوری کالا وخدمات برطبق استاندارد های تعیین شده

2 -  به طور بسیار سیستمی است برای نگهداری یک سطح پسندیده کیفیت یک فرآورده یا فرآیند بابرنامه ریزی دقیق ، استعمال از لوازم مناسب بازرسی مداوم و رفتار به سمت عملیات اصلاحی در قسمتهای لازم

استقرار یک سیستم تضمین کیفیتی:

یعنی آماده و بکارگیری پروگرام تضمین کیفیتی که می تواند بالاترین هدف دریک سازمان باشد. پیاده سازی این سیستم بایسته انجام اقدامات زیر است:



فصل سوم

 

سیستم کنترل کیفیت اجرایی در گلاویژ

هدف از اجرای سیستم :

هدف از اجرای این طرح نظارت داده ای دقیق بر میزان ورودی ماده‌ها اولیه در تولید و میزان تولید باب هر نوع مختلف باب طول روز و ساعت به صورت همزمان برای مدیران می باشد . حرف کمک این نرم افزار ضمن حفظ نظارت و مونیتورینگ دقیق تولید ، امکان پروگرام ریزی را جهت خرید و نگهداری مواد اولیه مناسبت استفاده فراهم می سازد علاوه بر ثانیه حرف مدیریت دقیق روی عمل هرزرفتگی محصول و تولید می استطاعت راهکارهایی را به سمت دست آورد تا با حذف و کاهش از این علل میزان تولید و کیفیت محصول مورد نظر را افزایش انصاف . استعمال از این طرح انگیزه انطباق تام میزان تولید از مواد اولیه و کارکرد ماشین ابزار با میزان هرزرفتگی بار و تولید سالم ثانیه است .

محاسبه سطح سیگما برای نوشابه های داخلی :

نیازهای مشتری :1-خوش طعم بودن  2- اسم بندی مناسب و زیبا  ۳-نشتی گاز  ۴-پت(ظرف نوشابه)   ۵- برچسب(لیبل)  ۶- خراب شدن هنگام حمل و نقل  ۷-سربطر

در نتیجه  ۷ نیاز وجود دارد و ۷فرصت بروز نقص است.

برای مثال  1000 آشامیدنی مورد بررسی قرارمیگیرد و نتایج زیر حاصل میشود :

1-           50 نوشابه خوش طعم نیست

2-           24 آشامیدنی با بسته بتدی نا مناسب

3-           60 آشامیدنی حرف نشتی گاز

4-           10 نوشابه خرابی پت

5-           25 آشامیدنی صفت بودن لیبل

6-           40 آشامیدنی سفت بودن یا شل بودن سر بطر

7-           100 نوشابه ضایعات حمل و نقل

 

فصل چهارم

نتیجه گیری

 


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.