فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

پایان نامه بررسی رابطه بین مهارت مذاکره مدیران بازرگانی با فروش شرکت


» :: پایان جریده بررسی رابطه بین مهارت مذاکره مدیران بازرگانی با فروش شرکت

پایان نامه بررسی رابطه بین مهارت مذاکره مدیران بازرگانی با فروش شرکت

دنیایی که در آن زندگی می کنیم شاهد تحولات شگرفی است . تعجیل این تحولات روز به سمت روز بیشتر می شود به طوری که به هیچ وجه با گذشته های دور برازنده قیاس نیست . اگر بخواهیم آمادگی همراهی و توان لازم برای همگامی با این تحولات داشته باشیم به ناچار باید اطلاعات ، دانش ، ابزارها و توانمندی های مناسب و ضروری را باب خود ایجاد و شکوفا کنیم . در این میان هم مدیر علاوه بر توانایی های فنی نیاز به داشتن مهارت هایی  در برقراری ارتباط مؤثر با دیگران را باید لازمه ی کار خویش قرار دهد چون کار مدیر دستیابی و رسیدن به اهداف سازمانی است اسم برای رسیدن به این اهداف سازمانی از مهارتهای ارتباطی که بنحوی برطرف مورد نظر خود بتواند نفوذ پیدا کند باید استعمال کند . هر روز که می گذرد تمام ضمیر اول شخص جمع چه به عنوان یک فرد ، مدیر ، سازمان و شرکت در محدودة گسترده تر و پیچیده تری از بستگی با دیگران قرار می گیریم .

مهارت ایجاد ارتباط مؤثر و کارآمد یکی از مهمترین احاطه های لازم برای تمام مدیر به رقم می رود زیرا موفقیت یک مدیر بیش از آنکه به تواناییهای تکنیکی اش مربوط باشد به توانایی او در برقراری ارتباط مؤثر با دیگران بستگی دارد نتایج تحقیقی که توسط نشریه Fortune بر روی 200 مدیر از شش شرکت اجرا شده حاکی از آن بوده که بزرگترین عامل شکست مدیران ، ضعف مهارت های ارتباطی آنان بوده است. یکی از مهمترین مهارت های ارتباطی ، مهارت باب مذاکره است، مذاکره یعنی جاده نفوذ در دیگران به منظور مبادله ی افکار یا اشیاء مادی است، مذاکره مهم ترین و رایج ترین وسیله برقراری ارتباط بین انسان هاست . و چون قید نیازها ، ادامه زندگی ، امنیت ، آسایش زندگی ، رفاه اقتصادی ، افزایش آگاهی ، بالابردن سطح زندگی و پیشرفته ترین سطح این است که ، با دیگران برای تأمین نیازهای خویش به آشتی برسند.

روابط به سمت دلیل بود اهداف مشترک وجود دارد ، و بر این دلالت دارد که ابزار دستیابی به این اهداف میانجیگری طرف های باب حال مذاکره تقسیم می شوند ، بنا بر این فرآیند مذاکره خریدار و فروشنده به طور همزمان با عناصر همکاری و اختلاف برابر می شوند . همکاری ،‌اهداف روبرو و فردی را تأمین می کند در حالی که اختلاف محیط رقابتی را برای دو طرف فراهم می کند برای اطمینان از این که این توافق از نفع شخصی شان حمایت می کند .

برای کمینه کردن این اختلاف و برای رسیدن به راه حل های مصالحه ، استفاده و کاربرد مهارت های مذاکره و تعیین تاکتیک های درخور مفید است .

یکی از نقش های مدیر از نظر مینتز برگ نقش مذاکره کننده است.

 یکی از عوامل اساسی و بسیار مهم بر موفقیت و پیشرفت شرکت ها برخورداری مدیران این اداره ها از مهارت ها و فنون مذاکره می باشد که این خود یک عامل بسیار مهم در موفقیت و انجام مذاکرات و عقد قراردادها می باشد پشت یکی از توانمندی های مهارتهایی که برای مدیر لازم است فراگیری و کسب مهارت مذاکره است ......




نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.