فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

کتاب پنجاه نوع ترشی و شور


» :: کتاب پنجاه سنخ ترشی و شور

ترشی یکی از چاشنی‌ها به اختصاصی باب آشپزی خاورمیانه و بالکان است. ترشی گذاشتن یکی از فرایندهای نگهداری طولانی مدت تره‌بار است که خوراکی مورد نظر را درون محلول ماء نمک و یا سرکه حرف پ هاش پایین و دارای حالت اسیدی قرار می دهند. با استفاده از این فرایند، می توان مواد اطعمه فاسد شدنی را تا چند ماه تندرست نگه داشت. اگر ماده خوراکی خود دارای ماء کافی باشد، تنها افزودن نمک برای اسم ترشی بس است. باب برخی کشورها مانند کره، به انواع سبزیجات نمک باده افزایند و این نمک، آب اضافی حاضر در سبزیجات را خارج می کند. آن‌گاه سبزیجاتی که آب اضافی شان گرفته شده را می گذارند حرف به شیوه ی اسم ورآورده شود و محلول سرکه مانندی حاصل شود. حرف اسم فرایند کنسرو کردن، باب ترشی نهادن نیازی به استریل نمودن کامل ماده خوراکی نمی‌باشد.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.