فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

ارت کردن و ارتینگ


» :: ارت کردن و ارتینگ

مقدمه

- بسیاری از خطرات برای اشخاص و تاسیسات الکتریکی بر اثر بی‌حال وجود داشتن سیستم اتصال زمین یا عدم وجود اتصال زمین تجهیزات الکتریکی به وجود می آید .

یک جهاز فشار ضعیف ارض شده نسبت به یک سیستم زمین نشده اتفاقات کمتری برای کارکنان در حرف دارد . در یک سیستم ارض نشده با وجود متعادل نبودن ولتاژ فازها ممکن است بیم شوک الکتریکی را خواهد داشت مادامی که اتصال به ارض ( ارت فالت ) چهر یک فاز سیستم زمین نشده رخ می دهد شخصی که با یکی از فازهای دیگر سیستم و ارض تماس باده گیرد ، تحت ولتاژی برابر رادیکال سه برابر سیستم دارای نول زمین شده قرار می گیرد . از دیگر خطرات عدم وجود سیستم اتصال زمین مناسب خطر آتش سوزی و خسارت سنگین اسباب و تاسیسات است پس یکی از راههای پیشگیری از حوادث جانبی و تاسیساتی اتصال زمین مناسب می باشد .

فلسفه و تاریخچه ارت

بین سالهای 1980 تا 1892 خطوط جابجایی و توزیع برق بدون اینکه نشانه نوترال یا نوک ارض شده داشته باشند احداث می شدند و هیچ نقطه ای از کانال و اسباب ارت نمیشدند و اساساً مفهومی به نام ارت وجود نداشت .

مشکلات صفت انسداد و آتش سوزی در منازل و اماکن عمومی و صنعتی وجود داشت بری اینکه فیوزهای حفاظتی نصب شده در کانال عیوب را تشخیص بدهند .

مشکلات ادارات بیمه جهت تاوان خسارات افزون‌تر و بیشتر می شد و به کوه طور محاذی تحقیقاتی جهت کاهش این خطرات به عمل میآمد .

در سال 1924 انجمن مهندسان برق ( IEE ) در انگلستان اتصال بدنه فلزی وسائل برقی به زمین یا همان ارت اجرا کردن را اجباری بروز هر چند اینکار ساده نبود و مشکلات فراوانی داشت .

باب واحد زمان ( 1923 فرانسه نیز در استانداردهای ملی کشورش ارت کردن بدنه تهیزات برقی را الزامی نمود .

در سال 1927 فرانسه بحث ارت کردن نشانه نول ترانسفورماتورها رانیز تصویب نمود .

در سال 1935 استانداردهای جامع حراست اشخاص و تجهیزات تدوین و اجرائی شد و از آن سالها به بعد ارتینگ همگانی شد .

دانلود پروژه برق


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.