فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

فروش فایل

فروش فایل ,دانلود فایل,خرید فایل,دانلود رایگان فایل,دانلود رایگان

دانلود پایان نامه: ارتباط سبک رهبری مربیان با اهداف پیشرفت و اضطراب رقابتی ورزشکاران مرد نخبه


» :: دانلود پایان نامه: بستگی سبک رهبری مربیان حرف اهداف پیشرفت و اضطراب رقابتی ورزشکاران مرد نخبه

چکیده

هدف از این پژوهش امعان ارتباط استیل رهبری مربیان با اهداف پیشرفت و اضطراب رقابتی ورزشکاران مرد نخبه ( 18 – 15 ) سال رشته های رزمی ( ووشو و کونگ فو ) ایران بوده است . جامعه آماری این تحقیق را کلیه ورزشکاران شرکت کننده این تاخت رشته در مسابقات پهلوانی کشور و انتخابی تیم ملی ایران تشکیل دادند که جمعاً 262 نفر بودند و از این روی، نمونه آماری برابر با جامعه آماری بود. این پژوهش از سنخ توصیفی می باشد و به سمت منظور گردآوری اطلاعات از چهار پرسشنامه ی استاندارد شده شامل: پرسشنامه سبک رهبری  (LSS) ، اهداف پیشرفت  TEOSQ))، آشوب رقابتی  (SCAT) و پرسشنامه ی داده‌ها فردی ( Demography) استعمال شد که جاودانگی این پرسشنامه به شیوه سنجش همسانی درونی پرسش ها و آلفای کرونباخ نیز محاسبه گردید. از بهر سابق بینی سهم و نقش متغیر پیش بین بر متغیر میانجی و متغیر ملاک از رگرسیون چندمتغیری و در راستای تحلیل های تکمیلی از حیطه ی معادلات ساختاری استفاده گردید.

 نتایج نشان انصاف که بین رفتارهای امامت حمایت اجتماعی و بازخورد مثبت با اهداف پیشرفت رابطه ی خطی مثبت و مناداری وجود دارد. نیز از آشکار رفتارهای رهبری مربی، رفتارهای استبدادی  و بازخورد مثبت با اضطراب رقابتی رابطه ی خطی مثبت و معناداری دارند. از سوی دیگر رابطه ی خطی مثبت و معناداری آشکار خودگرایی و آشوب رقابتی بازیکنان مشاهده شد. استعمال از معادلات ساختاری نیز میانجی بودن اهداف پیشرفت را باب ارتباط بین متغیرها نشان داد.  چکیده

هدف از این بازجست بررسی ارتباط سبک رهبری مربیان با اهداف ارتقا و اضطراب رقابتی ورزشکاران مرد نخبه ( 18 – 15 ) سال رشته های رزمی ( ووشو و کونگ فو ) ایران بوده است . اجتماع آماری این تحقیق را قلوه ورزشکاران شرکت کننده این دو رشته در مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی ایران تشکیل دادند که جمعاً 262 نفر بودند و از این روی، نمونه آماری برابر با جامعه آماری بود. این پژوهش از نوع توصیفی می باشد و به غرض گردآوری اطلاعات از چهار پرسشنامه ی مدل شده شامل: پرسشنامه سبک رهبری  (LSS) ، اهداف پیشرفت  TEOSQ))، اضطراب رقابتی (SCAT) و پرسشنامه ی داده‌ها اختصاصی ( Demography) استفاده شد که جاودانگی این پرسشنامه به شیوه سنجش همسانی باطنی پرسش ها و آلفای کرونباخ نیز محاسبه گردید. برای سابق بینی سهم و نقش متغیر پیش آشکار بر متغیر میانجی و متغیر ملاک از رگرسیون چندمتغیری و در راستای تحلیل های تکمیلی از حیطه ی معادلات ساختاری استفاده گردید.

 نتایج نشان داد که آشکار رفتارهای رهبری حمایت اجتماعی و بازخورد مثبت با اهداف ارتقا رابطه ی خطی مثبت و مناداری وجود دارد. نیز از بین رفتارهای رهبری مربی، رفتارهای استبدادی  و بازخورد مثبت با اضطراب رقابتی رابطه ی خطی صفت و معناداری دارند. از سوی دیگر ارتباط ی خطی مثبت و معناداری بین خودگرایی و آشوب رقابتی بازیکنان مشاهده شد. استفاده از معادلات ساختاری نیز پایمرد وجود داشتن اهداف پیشرفت را در ارتباط بین متغیرها نشان داد.  


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.